Werkacties

Omdat Trajanum een studentensport vereniging is, zijn wij onze inzet verplicht bij het doen van een aantal zogeheten ‘werkacties’. Dit zijn doorgaans de Zevenheuvelenloop, Stevensloop en de Marikenloop.

Aan het begin van het seizoen wordt er een datumprikker rond gemaild waarop je je kunt inschrijven voor één van bovenstaande werkacties. Als de inschrijving van het evenement dan ook daadwerkelijk geopend is, volgt er een mailtje van de penningmeester met een link om je in te schrijven. Doe dit zo snel mogelijk, want sommige plekken zijn snel vol!

Door namens Trajanum een paar uur te werken bij het evenement, verdient de club hier wat geld aan. Hierdoor kunnen we de contributie relatief laag houden en je inzet wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Mocht je wegens omstandigheden niet deel kunnen nemen aan een van de werkacties, dan kan je deze afkopen voor €35,-.

Grote Clubactie

Daarnaast neemt Trajanum nog elk jaar deel aan de Grote Clubactie. Dit is een makkelijke en leuke manier om extra geld op te halen en daarnaast hebben we ook elk jaar een duidelijk doel voor ogen. Zo wilden we dit jaar voldoende geld ophalen om de tablets te financieren die sinds dit seizoen verplicht zijn bij het tafelen.

Zoals gezegd willen we de contributie laag houden en aan leden die zich graag inzetten voor de club de mogelijkheid geven hun contributie deels op een andere manier te betalen. Daarom vragen we elk lid minstens 3 loten te verkopen. Bovendien gaat er van elk lot dat je verkoopt €1,- naar de eigen teamrekening. Lukt dit niet, dan zal er een extra €10,- worden afgeschreven bij een contributietermijn.  Zo is het aan jou op welke manier je de club wil steunen.

Verplichte deelname

Leden die alleen recreatief spelen, coaches en trainers (uitgezonderd H1 spelers) en/of leden van commissies, zijn vrijgesteld van deelname aan de werkacties. Wel wordt van iedereen inzet tijdens de Grote Clubactie verwacht.