CIA

Onze ‘Commissie Informele Activiteiten’ organiseert elke maand de borrels in Café de Fuik en daarnaast nog vele andere leuke activiteiten. Denk hierbij aan een diner rouler, een karaokeborrel of een drankspellenavond. Lijkt het jou ook leuk deel te nemen aan deze commissie? Stuur ze dan even een mailtje en misschien is er nog een plekje voor je!

Trajanum Tournament Commissie

Elk jaar aan het einde van het seizoen is het weer tijd voor hét toernooi van Nijmegen en omstreken, het Trajanum Tournament. Spelers van alle niveaus schrijven zich in met een mixteam om mee te strijden om de felbegeerde Trajanum cup. Het tournament heeft elk jaar een ander thema en de commissie is doorgaans erg creatief, dus bereid je voor… De dag wordt afgesloten met een barbecue en een feest. Voel jij je geroepen om deel uit te maken van deze commissie? Stuur ze dan eens een mailtje en wellicht is er nog een plekje vrij!

Kascommissie

In het seizoen 2018-2019 zal voor het eerst een kascommissie worden ingesteld. Ben jij geïnteresseerd om hierin plaats te nemen? Stuur de penningmeester dan even een berichtje.