Op het Radboud Sportcentrum (RSC) zijn studenten, alumni, bedrijfs- en particuliere sporters 7 dagen per week van harte welkom. Binnen onze zeer ruime openingstijden kunnen zij een keuze maken uit wel 80 verschillende sporten. Eén van deze sporten is natuurlijk Basketball! De Nijmeegse Studenten Basketball Vereniging (NSBV) Trajanum traint met meerdere heren- en damesteams in het RSC, ook worden hier de thuiswedstrijden gespeeld. Als trainer ben je in dienst bij het RSC en zullen de praktisch zaken met de vereniging worden afgestemd. NSBV Trajanum is een gezellige, veelzijdige vereniging waar zowel recreatief als competitief wordt gebasketbald. De vereniging heeft op dit moment zo’n 110 leden en 7 teams. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 1. Het betreft een ambitieus en gemotiveerd team dat landelijk uitkomt in de 1e divisie. Spreekt dit jou aan en voel je je geroepen om samen met de dames een top seizoen neer te zetten, laat het ons dan weten!

Jouw profiel:

🏀 Je bent een enthousiaste trainer met ervaring binnen de basketbalwereld;

🏀 Je kunt een grote verscheidenheid aan trainingsvormen inzetten;

🏀 Je kunt het plezier in de sport overbrengen;

🏀 Je bent in bezit van een Basis Trainer 3 licentie;

🏀 Je voelt de sfeer van een studentenvereniging goed aan;

🏀 Je bent doordeweeks tweemaal in de avond beschikbaar voor trainingen;

🏀 Je bent in de weekenden beschikbaar om de dames naar de overwinning te coachen.

Wij bieden:

🏀 Een leuke werkplek binnen het mooiste sportcentrum en de leukste basketbalvereniging van Nijmegen;

🏀 Een salaris vanuit het RSC voor ongeveer 4,5 uur per week, waarvan 3 uur bedoeld is voor het geven van trainingen en de overige 1,5 uur voor de voorbereiding van trainingen en overlegmomenten met de vereniging;

🏀 Afspraken m.b.t. vergoeding voor coaching worden met de vereniging gemaakt;

🏀 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de Universitaire CAO voor sportdocenten;

🏀 Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en bijscholing.

Reageren

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Jasper Boelders, voorzitter van NSBV Trajanum (bestuur@trajanum.nl)